Ik ben Petra Nuissl

Ik ben 55 jaar, moeder van een dochter en echtgenoot. Ik ben mijn leven lang bezig met op het juiste gewicht te blijven . Bij mijn geboorte werd al tegen mijn moeder gezegd dat ik makkelijk te zwaar zou kunnen worden. In mijn leven zijn er ook echt periodes geweest dat mijn leefstijl verre van gezond was. Ik dacht dat ik sporten niet leuk vond, ik ging liever uit en ik at vaak veel en ongezond. Ik heb daardoor ook vaak gelijnd en alle mogelijke diëten uitgeprobeerd.

Ervaringdeskundige

Je kunt dus wel zeggen dat ik echt een ervaringsdeskundige ben! 

Keerpunt van ongezond naar gezonde leefstijl

Voor mij kwam de het keerpunt toen ik op mijn 40ste moeder werd. Ik realiseerde mij dat ik dat ik zo gezond mogelijk oud wilde worden. Ik ben via commercieel afslankprogramma met groepsbijeenkomsten gezond gaan leven. Ik ben daarna coach geworden voor deze organisatie. Met heel veel plezier heb ik dat 5 jaar gedaan en veel mensen geholpen gezonder te gaan leven en kilo’s kwijt te raken.

Welkom bij Lang Leve Gezond Leven

En nu is het moment daar, ik ben als zelfstandig gewichtsconsulent gestart.

Ik wil mensen begeleiden naar die gezonde leefstijl met tijd en aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden. Eén op één gesprekken waarbij wij echt kijken naar jouw situatie en gezamenlijk zoeken naar oplossingen op jouw maat. Ik geloof dat je daarmee werkt naar een duurzame gezonde leefstijl. Ik zeg daarom Lang Leve Gezond Leven.

 

Recensies

Petra Noord Holland

Het aandachtig eten, goed en lang, grondig kauwen, alles  vermalen, jouw coaching en hierdoor mijn inzichten over mijn eten en wat hiermee samenhangt, zoals mijn moeder heeft zeker geholpen, ik heb nu echt een hele andere instelling en relatie met mijzelf en mijn eten door jouw coaching, Dit is blijvend en wérkt.

Reena Flevoland

Petra is een fijne, betrokken en geduldige coach. Ze creëert een veilige en open sfeer, waarin niet geoordeeld wordt. Zo voelde ik me vrij om alles te zeggen, iets wat ik zelf niet zo snel doe bij mensen. Petra voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt. Ze stelt de juiste vragen, ze biedt andere werkvormen aan dan alleen praten en laat je vooral zelf nadenken.

Reactie