Ik ben Petra Nuissl

Ik ben 57 jaar, moeder van een dochter en echtgenoot. Ik ben mijn leven lang bezig met op het juiste gewicht te blijven. Ik was er van overtuigd dat bewegen niet leuk was en ongezond vooral lekker was. In mijn leven zijn er ook echt periodes geweest dat mijn leefstijl verre van gezond was. Nadat ik op mijn 40e moeder ben geworden, realiseerde ik mij, dat ik toch echt gezond oud wil worden. En zo ben ik op zoek gegaan naar manieren om gezond te leven. 

Ervaringdeskundige

Je kunt dus wel zeggen dat ik echt een ervaringsdeskundige ben! 

Keerpunt naar een gezonde leefstijl

Gezond Leven is het eerste waar ik mij als op coach op heb gericht. Heel veel mensen heb ik begeleid naar een gezonde leefstijl en gewicht. Gaandeweg kwam ik er achter dat eten, drinken en bewegen belangrijke pijlers zijn MAAR dat niet de sleutel tot succes is. 

Sleutel tot succes

Wat maakt dat mensen ongezond leven? Vaak ligt daar van alles aan ten grond slag. Stress, alle ballen in de lucht houden, werk/privé balans, werkomgeving, te veel om op de noemen. Dus daar zit de oplossing vaak.

Met Mind-Walk leerde ik hoe je door alleen al buiten te zijn, je beter kan ontspannen. Mind-Walk biedt beweging, beter ontspannen, beter slapen, positieve mindset en je batterij weer opladen. 

Van coach naar natuurcoach

Als leefstijl en afslank coach heb ik al heel wat mensen succesvol op weg geholpen naar een gezonde leefstijl. Toch wilde ik meer kunnen bieden. In Mind-Walk Natuur coaching heb ik dat gevonden. Daar kan ik mensen helpen om nog dichter bij zichzelf te komen en antwoorden op vragen vinden. 

 

 

 

Opleidingen:

HBO Personeelsmanagement
Post HBO gecertificeerd Coach

Gecertificeerd Mind-Walk trainer
Gecertificeerd Mind-Walk Vitaliteitstrainer (Van Business tot Boeddha)

Gecertificeerd Mind-Walk Natuur coach

Hoedster der Elementen

Recensies

Petra Noord Holland

Het aandachtig eten, goed en lang, grondig kauwen, alles  vermalen, jouw coaching en hierdoor mijn inzichten over mijn eten en wat hiermee samenhangt, zoals mijn moeder heeft zeker geholpen, ik heb nu echt een hele andere instelling en relatie met mijzelf en mijn eten door jouw coaching, Dit is blijvend en wérkt.

Reena Flevoland

Petra is een fijne, betrokken en geduldige coach. Ze creëert een veilige en open sfeer, waarin niet geoordeeld wordt. Zo voelde ik me vrij om alles te zeggen, iets wat ik zelf niet zo snel doe bij mensen. Petra voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt. Ze stelt de juiste vragen, ze biedt andere werkvormen aan dan alleen praten en laat je vooral zelf nadenken.

Reactie