Mind-Walk 

Wees zelf de verandering die in de wereld hoopt te zien
Je batterij weer opladen met Mind-Walk
en vergroot weerstand!

Mind-Walk Natuurlijk Gezond

Nieuw Binnenkort meer informatie

10 weeks programma met oa PowerWalk, spierverstrekende oefening, Tips & Trucs over gezond voeding, Ontspanning om jezelf weer lekker en fit te voelen.

 

Je batterij weer opladen met Mind-Walk

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditieniveaus.

Mind-Walk is ontmoeten en ont-moeten.

  • lekker te wandelen?
  • je fitter en energieker te voelen?
  • heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
  • je hoofd leeglopen (minder stress te ervaren)
  • te ont-moeten en ontmoeten?

Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.
Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos/park? Dan is Mind-Walk zeker wat voor jou.

 

Mind-Walk Specials

Iedere maand geef ik 3 keer een Thema Mind-Walk, 1 keer op Texel, 1 keer in het Gaasperplas park en 1 keer in het Diemerbos. Bij deze Mind-Walk kun je kennismaken met Mind-Walk en met mij als Mind-Walk trainer. Kijk op Facebook onder evenementen wanneer deze specials zijn.


Mind-Walk Basis training 4 lessen

Wil jij weten wat Mind-Walk voor jou kan betekenen; ontspannen, energie opdoen, bewegen buiten in de natuur met aandacht in het hier en nu en meer rust in je hoofd. Dan is deze basis Mind-Walk training echt iets voor jou.
Wat kun je verwachten?

In 4 weken leer je ik je basis van Mind-Walk. Iedere week komen wij in een groepje (max 10, min 4) bij elkaar en gaan wij op pad (circa 1,5 uur). Iedere week behandelen wij een thema, zoals ontmoeten, spanning en ontspanning enz.
🌈 meerdere wandeloefeningen
πŸ€ mindful beweegmomenten
β˜€οΈ adem en ontspanningsoefeningen
✨ aandachts- en mindset oefeningen
🎁 iedere week een present in the present

 

Mind-Walk Vervolg 6 lessen

In 6 weken gaan wij verder met de Mind-Walk training. De thema's worden intensiever en er komen aanvullingen op de basis Mind-Walk technieken. Ook deze trainingen kennen de vaste opbouw van een Mind-Walk

🌈 meerdere wandeloefeningen
πŸ€ mindful beweegmomenten
β˜€οΈ adem en ontspanningsoefeningen
✨ aandachts- en mindset oefeningen
🎁 iedere week een present in the present

 

Mind-Walk Online

De 4 weekse Self Care Mind-Walk is een online Mind-Walk training. Met Self Care bedoel ik goed voor jezelf zorgen. Juist in deze rare tijden vol onzekerheid is dit ontzettend belangrijk. Hoe zorg je dan goed voor jezelf?
- eigen behoefte,
- tijd voor jezelf vrij te maken,
- goed voor je lichaam te zorgen en
- de manier waarop jij naar jezelf kijkt.

Je krijgt iedere week;

πŸ“§ mail
πŸŽ₯video's
🎧podcasts

Wat kun je verwachten?
🌈 meerdere wandeloefeningen
πŸ€ mindful beweegmomenten
β˜€οΈ adem en ontspanningsoefeningen
✨ aandachts- en mindset oefeningen
🎁 iedere week een present in the present

Introductieprijs is 42,50 je ontvangt na inschrijving een tikkie. Doe jij ook mee???
Inschrijven kan door hieronder een bericht te sturen met inschrijving Mind-Walk Online. 

Van Business naar Boeddha

Mind-Walk voor bedrijven is een vitaliteitsprogramma om medewerkers mentaal en lichamelijk fit en vitaal houdt.

Voordelen voor werkgever en werknemer:

  • medewerkers voelen zich fitter, hun conditie verbetert en zitten vaak beter in hun vel
  • vitale en fitte werknemers waardoor ziekte verzuim kan dalen
  • medewerkers zijn beter opgewassen tegen werkdruk en stress
  • de productiviteit en creativiteit van medewerkers vergroot door de buitenlucht
  • betrokkenheid bij collega's onderling en de organisatie wordt vergroot


Mind-Walk Business mogelijkheden:
Mind-Walk voor bedrijven zijn altijd maatwek programma's. Samen kijken wij naar de behoefte en de doelstellingen die bestaan binnen de organisatie zijn. Er zijn mogelijkheden met een 8 weeks programma speciaal voor bedrijven met wekelijks een Mind-Walk van 1-1,5 uur. Er is lunch Mind-Walk waarbij wekelijks tijdens de lunchpauze een half uur Mind-Walk wordt gedaan. Ook kan Mind-Walk een onderdeel zijn van een teamdag, teamuitje of bij een jubileum.  

Mind-Walk Amsterdam en omstreken en Mind-Walk Texel

Met Mind-Walk Amsterdam en omstreken begon het allemaal. Mijn eerste keren liep ik in het prachtige en voor veel mensen ook verrassende Gaasperplas park. In tussen heb ik in vele parken en bossen rondom Amsterdam Mind-Walk training verzorgd. Ieder plekje groen is geschikt voor een Mind-Walk. Iedere maand maak ik een Mind-Walk special, een Mind-Walk training met een thema dat past bij die maand. Thema's kunnen zijn Zomer-Zon, Herfst zintuigen, Winterland en ontwaken in het voorjaar, Feel Good, Ont-moeten en Relax.

Met Mind-Walk Texel combineer ik 2 passies, mijn passie voor Mind-Walk en mijn passie voor Texel. Wat maakt Texel zo bijzonder voor mij? Alle soort landschappen, de duinen, het strand, de golven kalm en rustig of woest en wild, van warme zomerzon avonden en tot ijskoude winterdagen, de bossen met hun prachtige bomen, het land met de schapen, de bollenvelden in het voorjaar, de bloeiende heide in het najaar. Texel geeft mij altijd rust, ontspanning en weer energie. Mind-Walk geeft mij die zelfde energie. In de natuur op stap en mijn passie aan anderen kunnen doorgeven. Mind-Walk is zo letterlijk en figuurlijk op mijn pad gekomen. Hier op Texel komt het op deze manier heel mooi samen.

Recensies

Sharlain, Diemen
Mijn Mindful-Walk journey met Petra is gestart in juni 2020. Ik had er behoefte aan om met mijn volledige bewustzijn de natuur te ervaren. Tevens wilde ik de mogelijkheden qua parken en bossen die Amsterdam te bieden heeft onderzoeken. Bewust "zijn" betekende voor mij dat ik contact zou kunnen maken met mijn innerlijke stilte dichtbij de aarde, de bomen en alles daaromheen. Verder wilde ik technieken leren om bewust te lopen. Petra heeft mij dit bijgebracht tijdens onze vele wandelingen en... nog meer zelfs. Zij heeft mij op plekjes gebracht waarvan ik niet wist dat die er waren, zij heeft me de ruimte gegeven om mezelf te zijn en zij heeft mij de mogelijkheid gegeven om contact te maken met mijn essentie tijdens de intensievere versie van de Mindful-Walk. Ik raad een ieder aan om met Petra te gaan wandelen. Petra is een mooie en warme vrouw die met haar passie ook jou in een mooie flow kan brengen midden in de Amsterdamse natuur. - Sharlain

Nicole, Diemen

Wat een mooie ochtend was de introductie Mind-Walk afgelopen zondag . Petra legt het goed uit en het is heel afwisselend .bedankt, ik kon de dag vol energie beginnen.

Fleur, Amsterdam

Gisteren voor het eerst meegelopen op een Mind-Walk van Petra in het prachtige Gaasperplaspark. Super weer, prachtige omgeving en vooral een fijne Mind-Walk. Petra doet het geweldig; heel ontspannen, helder en open. Zo voelde ik me ook na de Mind-Walk. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank-je-wel Petra, we doen snel weer mee.

Mind-Walk® 

Mind-Walk Amsterdam meditatief wandelen yoga tai chi fit worden ontspannen
Mind Walk Cursus Voorwaarden 2018
PDF – 75,5 KB 994 downloads

Kvk: 76488675                                           BTW: NL003094243B04